JavaForum 2011Q2

Igår var det JavaForum 2011Q2 som denna gång hölls på Ullevi Konferenscenter – en lokal jag tyckte funkade mycket bra. Jag hade anmält mig som talare på ämnet Clean Code med förhoppning om att få till lite diskussion – det är ändå inget jättenytt eller kontroversiellt ämne.

Jag hade 30 minuter och använde 21 av dem till att agitera med presentationen nedan. Övriga 9 minuter höll jag tyst bäst jag kunde för att få lite diskussion och det gick – det var olika deltagare som ställde frågor och svarade. Ett par småskratt och målet med kvällen nåddes.

Kanske kommer någon in och betygar min prestation på Speakerrate?

Finns också som PDF.

One thought on “JavaForum 2011Q2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.