Internet Explorer under Ubuntu 10.04

Ja – min arbetsgivare använder en lösning för registrering av utlägg som är hårt knuten till ActiveX-komponenter. Därför är det smidigt att kunna köra Internet Explorer under Ubuntu GNU/Linux 10.04 (äks Lucid Lynx). Paketet som de flesta kört heter IEs4Linux och man får installera det själv – Ubuntu paketerar det inte.

Jag drog in det och instruktionerna på hemsidan stämmer, men jag fick (som andra också rapporterat) problem med GTK+ pga att jag körde flera skärmar. Med flaggan –no-gui körde installationsprogrammet ies4linux utan större problem – flash-installationen sparkade bakut men det gör mig inget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.