High Performance Web Sites

Läser just nu Steve Souders bok High Performance Web Sites och hoppas på att insupa ny kunskap. Hittills (halvvägs) är det inget nytt i stort. Boken är dock väldigt trevlig, kompakt och underbart koncis och “to the point” – Steve Souders är dock amerikan så jag blev förvånad när boken kom med posten och jag såg hur tunn den var. Souders bidrar dock med mer information om hur dålig Internet Explorer tyvärr är.

Härligt – browsern säger att den klarar av att ta emot gzip-komprimerad data, men i själva verket kan den det inte alls. Spännande att en sådan här grundläggande sak inte upptäckts i automattester på Microsoft – kanske var detta något nytt för MS 2004 :-P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.